De wijsheid van je borsten

De wijsheid van je borsten

Op deze avond kijken we naar de relatie die we hebben met onze borsten. Wat zijn jouw ideeën over je borsten? Wat zijn jouw ervaringen? Hoe voelen ze van binnenuit aan en wat hebben ze je te vertellen? Hoe kun je op een natuurlijke en liefdevolle manier voor je borsten zorgen?

Mijn workshops hebben hun bedding in een cirkel van vrouwen. Het zelf beleven in je lijf staat centraal. Daarnaast deel ik mijn kennis en ga je gevuld met nieuwe ervaringen en tools voor thuis weer naar huis. 

In de cirkel van vrouwen kun je opnieuw je eigen kracht ervaren. Je kunt weer voelen wat het betekent om eerlijk en echt te zijn, bij elkaar uit te rusten, niets meer op te hoeven houden en plezier te hebben. Naast je kracht zijn ook je angst, je verlegenheid, je aarzeling en imperfectie van harte welkom. Je bent welkom zoals je bent en met alles wat er is.

 

Opbouw van de avond

We beginnen door contact te maken met ons lichaam via een meditatie. Vanuit het leven van alle dag keren we naar binnen. We vertragen en verstillen. Van doen en denken gaan we naar zijn. Vervolgens maken we door ervaringsoefeningen (zacht lichaamswerk, adem, aanraking, dans, stem) contact met onze eigen innerlijke wijsheid over onze borsten. Dit is helend en geeft inzicht. Wat uit jezelf komt integreert als vanzelf in je systeem, waardoor je je dieper verankerd voelt in je lijf. Meer aanwezig in je borsten. Daarnaast geef ik je praktische informatie en tips voor thuis, zodat je het borstbewustzijn echt kunt meenemen in je dagelijks leven: voor wakkere, blije borsten!

  • datum:    woensdag 22 september 2021
  • tijd:          van 19.30 tot 22.00 uur
  • waar:       Utrecht Oost
  • kosten:
  • opgave:   per email